Förväntningar och drömmar. Jag har en tatuering som säger “can’t measure a dream”, vilket jag tycker är väldigt sant och jag ser den som en påminnelse att inga drömmar man har är för små eller för stora. En av mina drömmar från när jag va liten va att flytta till LA, och här sitter jag i min egna lägenhet i LA, Santa Monica. Vissa drömmar är enklare att slås in en andra, vilket också gör det roligt, spännande och även en utmaning. En av de största drömmar jag har är att bli en kläddesignare, ha mitt egna klädmärke. Vilket är den största anledningen och det som drev mig mest till att ansöka till Santa Monica College och studera Fashion Design och Merchandise. Jag har alltid haft ett  jättestort intresse för USA, varit väldigt fascinerad av kulturen och språket, speciellt Kalifornien. Kan hända det beror på alla dessa härliga filmer och tv-serier man såg men jag har länge velat flytta just hit. Men oh boy vilka förväntningar jag hade med att flytta hit. Jag ville, och vill fortfarande, uppleva så mycket jag bara kan. En av mina favorit saker med LA är att jag varje dag kan se något nytt, träffa nya människor. Ibland får man bara dessa moments då man inser att jag faktiskt är här, en av mina största barndoms drömmar har slagits in, vilket är helt fantastiskt när man inser det. Men dagen då jag skulle åka, och tiden innan va såklart full med blandade känslor. Jag åkte helt ensam till en stad där jag endast spenderat några dagar i innan. Samtidigt som jag va rädd så kände jag mig full av förväntan och glädje över att jag vågade ta det här steget. Jag va en av dom som knappt vågade ringa och boka frisörtid innan och för mig att åka till andra sidan jorden va helt otroligt. Ångrar inte en sekund att jag åkte.

Expectations and dreams. I have a tattoo that says “Can’t measure a dream”, which I believe to be very true and I see it as a reminder that no dreams anyone have are too small or too big. One of my childhood dreams were to move to LA, and here I am in my very own apartment in Santa Monica. Some dreams are obviously easier to come true than others but for me that’s part of the excitement, and a challenge as well. One of my biggest dreams are to become a fashion designer, to have my own clothing brand. Which is the main reason why I moved to LA and to apply to study fashion design and merchandise at SMC. I’ve always been fascinated by USA and their culture, the English languages and a special interest in California. Could be because of all the movies and TV-shows I saw growing up  but I’ve for as long as I can remember wanted to move here. And oh boy what expectations I had! I wanted, and obviously still want, to explore and see as much as I possible can. One of the things I love most about LA is the opportunities and the chance to see new places and meet new people every single day and every now and then I get these moments when I realize that one of my dreams have already come true. But the day I was leaving, and the time before was full of mixed feelings. I left all by myself, didn’t know anyone when I first arrived. At the same time being scared and nervous I don’t think I’ve ever felt as excited and happy that I took this huge step in my life. I used to be one of those people who hated to even call and make a haircut appointment so for me to pack my bags and travel across the world alone were an insanely huge step.  And I’ve never, not even for a second, regret that I did it.