Hallå hallå,

Härliga helg. En go sovmorgon, en kopp kaffe och en sväng till hundparken fick kicka igång den här lördagen. Snart ska jag bege mig iväg en sväng till gymmet. Jag tränar på LA fitness vilket är ett gym jag varmt rekommenderar för er som vill joina ett gym i LA. Medlems priset är inte alls så farligt, det inkluderar olika pass som Yoga, Pilates, Zumba, kickboxing osv för dom som föredrar klasser men även bra maskiner osv. Så yes, jag trivs där! Aldrig riktigt varit någon som tycker om o träna men nu har jag äntligen kommit igång med det och tycker tom det är kul (trodde aldrig jag skulle säga det)!  Hur som helst, den här veckan va jag i en häftig bokaffär som heter Samuel French i Hollywood. Tydligen går många skådespelare och andra som jobbar inom film där för det mesta av deras utbud är pjäser, böcker som blir filmer osv. Väldigt häftig o fin bokaffär. Min kompis är skådespelare så efter hans audition ville han kika in där så jag hakade på. Den ligger på Sunset Blvd i Hollywood, minns inte korsgatan nu men kan söka upp det på Yelp för er som nappade och vill dit o ta er en titt också. I onsdags va jag en sväng på Abbot Kinney (en av mina favorit ställen) och drack en spännande grön Japansk latte som heter Matcha Latte. Smaken påminner om sushi haha, fast den är super god och tydligen väldigt nyttig. Nu ska träningskläderna på och jag ska iväg o svettas på gymmet. Ha en fin helg allesammans!

 

// Hello hello,
Lovely weekend! Started this Saturday morning with sleeping a little bit longer, much needed, I had a nice cup of coffee and then a trip to the dog park. Gonna head out to the gym soon. I go to LA fitness which is a gym I recommend for those who would like to join the gym here and also not pay too much for a membership. I’m sure there are plenty of other great gyms also but might charge a little bit more. The membership also include lots of different classes like Yoga, Pilates etc. I’ve never been one of those who like to work out but finally I am even looking forward to gym days (never thought I would ever say that). Anyway, this week I went to a pretty cool bookstore called Samuel French. Apparently it’s a bookstore where lots of actors and other people working in the film industry likes to go to. They sell plenty of books about acting, different plays etc. I really liked it. It’s on Sunset Blvd in Hollywood, can’t remember the cross street but for those who want to check it out just Yelp it. I went to Abbot Kinney (best street with an awesome vibe) last Wednesday and had a green Japanese Latte called Matcha Latte. The taste reminds me of Sushi and apparently it’s very healthy, yum yum. Now it’s time to put the work out gear on and sweat! Have a great weekend everyone!