Sunday Funday och Super bowl är i full gång. Matchen är mellan New England Patriots VS Atlanta Falcons. För er som inte vet vad Super Bowl är så är det finalen av NFL, National Football Leauge och Amerikanarna älskar det. Jag va precis ute på en liten promenad och hörde massa rop och skrik från flera olika hus så jag antar att deras lag gjorde något bra. Just nu uppträder Lady Gaga, i pausen har dom alltid nån stor artist som uppträder och det är alltid en massa prat om olika reklamer. Att en reklam ska visas under Super Bowl är extreeeemt dyrt, det är det mest sedda hela året så ni kan ju tänka er hur många som ser reklamen ifall den visas. Företag gör deras reklamer oftast i Super Bowl tema, inte alla men många. Jag är dock inte så insatt i det här med NFL, jag vet inte ens reglerna till sporten. Jag va och kollade en gång då Santa Monica College spelade mot ett annat College lag, det va kul men jag fattade ingenting – jag tyckte mest dom bara ramlade, domarn visslade, dom sprang 10 sek, ramlade igen och så gick det till. Då och då tjoade publiken så antar det blev touchdown då haha. Förra året va jag på en bar och käkade och såg på matchen, så då är det ju en helt annan grej och det va jättekul, inte för att jag va mer insatt i matchen men det va en otroligt go stämning, men idag kände jag mig lite lat så stannade hemma. Nu har jag beställt lite indisk mat så väntar på att det ska komma så jag kan krypa ner i sängen och käka mumsig mat och se på TV-serier, blev en vegetarisk rätt med cashew nötter och vitlöks naan, så jäkla mums!

// Sunday Funday and Super Bowl is on. The game is between New England Patriots vs Atlanta Falcons, and for you who doesn’t know what Super bowl is it’s the annual championship game of NFL. I just went out for a walk and could hear people screaming from inside their houses so I’m guessing one of the teams are doing great. Right now Lady Gaga is preforming and there’s always a lot of talk about the Super Bowl commercials. And oh boy let me tell you how expensive it is for a company to show their commercial on Super Bowl, it’s so many people watching. Me however are not very into the game, I don’t even know the rules. I went to see a game once at SMC when they played against another college team and it was fun but I didn’t understand a thing. I though the players just ran for 10 sec, fell down, the ref whistled and so it went on and on. Every now and then the audience screamed or clapped their hands so I assumed there was a touchdown haha. I prefer regular Soccer (football!). Last year I went to a bar, had some snacks with friends and we watched the game. I didn’t get the rules or what was happening then either but the vibe was awesome, but this year I felt a little lazy today so decided to just stay in. I’ve now ordered some Indian food so waiting for it to come here so I can just stay in bed all night, eat yummy food and watch Tv-shows. So give me my Vegetarian Cashew nut meal with garlic naan please.