Glad helg allesammans!

Här är det regnigt igen, aldrig sett LA så här grönt som det är just nu. Otrolig fint men börjar tröttna på det dåliga vädret nu. Så grönt o fint det är så har jag aldrig känt mig blekare, usch. Vill få lite sol nu haha. Denna veckan har varit ganska så vanlig. Jobbat måndag- torsdag och skola i tisdags. Idag lyxade jag till det med lite brunch på Larchmont Bungalow. Super mums!! Åt en vegetarisk Egg’s Benedict med zucchini och tomat och smarrig spenat. Sen traskade jag runt lite i Larchmont Village tills det började ösregna. Jag gick in i en super cool hatt affär och dom som känner mig väl vet att har en svaghet för hattar. Letade som en tok efter exempelvis en baker boy hatt i ca 1-2 år tills min kära syster och hennes man gav mig en i julklapp, alltså lyckan när jag såg vad det va i paketet är ju obeskrivlig! Men hur som helst,  nu är jag hemma i värmen igen. Tog betydligt längre tid för när det regnar blir den normalt jobbiga trafiken här i LA en mardröm! En som är född i regn höll jag på o säga nu men vi svenskar har ju i alla fall bra erfarenhet av att köra i alla möjliga väder. Det är inte så att det blir någon fara eller så utan mer bara lite extra köer och det tar längre tid att ta sig någonstans. Men nu är jag som sagt hemma och redo för en skön helg! Morsning korsning, puss o kram!

// Happy Weekend everyone!
It’s raining here again, I don’t think I’ve ever seen LA this rainy or this green as it is right now. I’ve also never felt as pale as I do right now here haha. Can’t wait for the sun to be back, getting sick of this weather now. It’s not really cold, just rainy… This week has been pretty normal, besides the rain, I’ve been at work and school and today I thought why not spoil myself to a yummy brunch so I had a vegetarian egg’s benedict at The Larchmont Bungalow. So freaking yummy. After the brunch I just walked around the Larchmont Village and found this pretty cool hat store. And for those who knows me very well knows that I have a weakness for hats. I looked for about 2 years after a baker boy hat until my dear sister and her husband got me one for Christmas. You can imagine how freaking happy I got! Anyway, I’m home right now. Took a little bit longer than usual because of this lovely weather haha, the everyday not so great traffic becomes a nightmares when it rains. It’s not that it’s dangerous or anything like that it’s just that it takes so much longer to get anywhere. I was just about to say I was born in the rain but us Swedes do have lots of experience driving in the rain or any weather conditions really. But I’m home now, ready for the weekend!