Idag är det Alla Hjärtans Dag, här pyntas det för fullt med hjärtan o choklad osv överallt. Jag har ingenting emot Alla hjärtans Dag men jag är heller inte en sån som går all in eller är ledsen om jag inte har någon dejt. Jag tycker att man ska visa den man älskar kärlek varje dag och heller inte vara ledsen om man är singel. Tänk bara, du kan köpa din egna chokladask och äta alla favoriter utan att behöva dela med dig till någon haha. Hur som helst så ville jag bara säga Glad Alla Hjärtans Dag till allihopa och ta hand om era nära och kära varje dag. Puss och kram

 

// It’s Valentine’s Day today and there’s lot of decorations all of LA. Actually been decorations for a few weeks now haha. I have nothing against Valentine’s Day but I’m also not one of those who goes all in or becomes sad if I don’t have a date. I think you should show your love for the ones close to you every single day och absolutely not be sad if you’re single. Just think about all the chocolate you can eat for yourself without having to share it with someone else. Anyways I just wanted to say Happy Valentine’s Day and make sure to take care of your loved ones every single day. Kisses