Nu är det storm här i LA! Varit regnigt och busväder alldeles för mycket nu, börjar ju kännas nästan lite som Sverige haha… Jag har velat gå och hika flera helger i rad nu men vädret har inte riktigt tillåtit det så får hoppas det blir varmt och skönt snart. Luften är i alla fall hur go som helst nu, känns riktigt friskt o fräscht och allt är så grönt och fint så finns allt lite positivt med det dåliga vädret också. Men den här helgen blir nog att spendera mestadels inomhus. Tänkte skissa en del, kolla lite filmer och bara gosa. Den här lilla damen heter Luna och är en helt underbar hund, hon är en rescue från ett shelter här i LA och blev Rafaels dotter för ca 2,5 år sen. Och jag har helt gått och kärat ner mig i henne. Hursomhelst så tänkte jag ge lite tips på vad man kan göra i ett regnigt LA, jag har själv inte gjort alla dessa saker men alltid bra o få tips och råd.

  1. Museum; Finns massa olika museum här i LA, The Broad i Downtown är exempelvis gratis och häftigt. Dom har ett rum som kallas för “The rain room”, jag och Rafael va där i våras och såklart tog lite häftiga bilder.
  2. Gå på bio – Antingen en vanlig eller varför inte en DINE IN bio där du kan beställa mat o bara må gött?
  3. Shoppa – Det finns mängder av inomhus gallerior, The Grove och Third Street Promenade kanske inte är de bästa att besöka då man är utomhus mestadels men gallerior som Beverly Center är ett bra alternativ (West Hollywood)
  4. Bädda ner dig och se alla avsnitt av din favorit serie (Ja varför inte?)

Alltså jag måste erkänna att listan va rätt svår att göra så jag får nog återkomma, plus att Luna har bestämt det är mys-dags och lagt sig i mitt knä så gör det lite svårare att skriva. Ha en fin helg allesammans!

// It’s a storm in LA right now, seriously no idea what’s up with this weather… It’s almost starting to feel like Sweden haha. I’ve been wanting to go for a hike several weekends in a row now but the weather is not really letting me go. I hope it’ll be the last week of rain for a while now and let the sun come out again. One good thing though is the air, it’s so much fresher than usual and everything is so green. Can’t wait to see all the flowers and trees bloom. LA spring is gonna be a beauty for sure. Because of the storm I’ll most likely spend most days indoors this weekend. I will catch up on some sketching, watch movies and just cuddle! This little baby on the photo above is Luna, she’s a rescue from a shelter in LA and she became Rafael’s daughter about 2,5 years ago. And of course I’m completely in love with her. Can’t wait to go to a shelter and get my own dog. Anyways I thought I would give some tips on what to do when it rains, I haven’t done all of them myself but now maybe I should…
  1. Museum, there are bunch of cool museums in LA and I know The Broad in Downtown LA is free and they have pretty cool art stuff. They also have a room called The Rain Room, me and Rafael went there last year and of course took some cool photos
  2. Go to the movies – Either a regular one or why not a Dine in movie theatre and just enjoy the movie with a yummy meal
  3. Go shopping! There are plenty of indoor malls here as well
  4. Go back to bed and binge watch your favorite TV-show all day
Honestly this list was harder to make than I thought and Luna has decided it’s time to cuddle now so I’ll continue another day. Have a happy and joyful weekend everyone!