Fick en fråga igår om hur jag gjorde när jag först kom hit, om jag åkte själv eller tillsammans med någon jag kände. Så tänkte att det kanske kan vara bra att svara här ifall någon mer undrar. Jag åkte hit själv, men hade fått kontakt med några tjejer genom Facebook och sociala medier. Så ville bara tipsa er som funderar på att åka hit, att kolla Facebookgrupper såsom Svenskar i LA, Svenskarna på Santa Monica College, Swedes in LA och liknande! Är säker på att det finns flera för Santa Barbara också om det är dit du planerar att åka.

Det är faktiskt jättekul och spännande att åka själv och man träffar många nya vänner, men det är klart att det samtidigt känns läskigt. Så att få kontakt med några som man kanske kan flyga tillsammans med, bo ihop med eller bara ses och ta en fika när man kommer fram, kan hjälpa mycket och få en att känna sig lugnare. Alla är ju i samma situation så det är lätt att få kontakt med andra!
Fråga gärna på om det är något annat ni undrar över, svarar gärna!

Kram!