Igår vaknade jag före tuppen ens  har en tanke på att slå upp ögonen.. kl 04:45 va klockan ställd på och anledningen va för att jag skulle följa med Rafael på en photoshoot på The Griffith Observatory. Vilket är en utsiktsplats vid Hollywood skylten, väldigt fint och mycket natur. Många åker hit för att hika. Hursomhelst, blev lite snooze, den största kaffekoppen som går att köra på Starbucks och sen vad vi på väg. I vanliga fall tar det ungefär nån timme att ta sig dit med all trafik osv men nu vid 5:45 på morgonen tog det ca 20 minuter. Vi mötte upp med personerna som jobbar för modemärket, fotografen och de övriga 3 modellerna. Packade på oss alla väskor med kläder och började traska upp för berget för att få en fin bakgrund och utsikt. Och fytusan vad kallt det va!!! Jag hade på mig min vinterkappa OCH Rafaels vinterkappa och va ändå frusen… Tyckte så synd om han när han fick byta om och posera i bara en tjocktröja. Efter ca 2-3 timmar och då vi kunde gå ner till parkeringen igen va solen varm o skön. Det va en riktigt kul dag och jag är glad att jag fick chansen att vara med, vi va klara vid 10 redan och då va det dags för annat jobb. Ni kan ju ana hur trött jag va på kvällen, slockna på nån sekund haha.

// Yesterday I woke up before the rooster even had any thoughts of opening his eyes… Put the alarm on 04:45am and the reason was because I was gonna go with Rafael to a photoshoot at the Griffith Observatory. The Griffith Observatory is where a lot of people visit to get good view of the Hollywood Sign, it’s also a great place to hike with beautiful view of the city. Anyway, we got the biggest coffee possible at Starbucks before heading out, normally it would take us like 1 hour to get there but with no traffic at 5:45am we made it there in about 20 minutes. We met up with the people working with the fashion brand, the photographer and the other models. Got everything ready and started walking uphill to find a good location for the photos. And oh man it was soooo cold!!! I was wearing my winter coat AND Rafaels winter coat and I was still feeling cold. I felt so sorry for him when he had to change outfits and when he had to pose with just a sweater on. After about 2-3 hours we went back down to the parking lot and to the sun, which was amazing haha. I’m very happy I got the opportunity to be a part of this, one experience richer haha. We were done by 10am, did some other work during the day and at night I passed out right away.