Har haft så fullt upp med skolan senaste dagarna, så har inte hunnit med så mycket annat än att plugga haha. Eftersom min konsthistoria är en intensivkurs så tar den slut sista mars och ska därför ha midterm redan imorgon. Så det har varit hur mycket plugg som helst. Men det är ändå rätt kul faktiskt, man lär sig väldigt mycket och eftersom det är ett ämne jag gillar så blir det inte så värst jobbigt med mycket uppgifter.

Hann i alla fall med en tur till Venice här om dagen, hängde lite på stranden och tog en promenad till Venice Canal Historic District. Det är ett ställe som man ofta glömmer att det finns av någon anledning, men det är ett jättemysigt område som ni verkligen borde kolla in om ni är i Venice.

 

I tisdags åkte vi även till en bar för Taco Tuesday och sedan en sväng till 1oak. Så har varit en bra vecka, trots mycket plugg!