Nu är det vår! Slut på regnet här i LA,hoppas jag. Älskar att det äntligen börjar bli lite varmt och skönt. Vet inte hur många gånger jag fått frågan om hur jag kan vara från Sverige som fryser så lätt… Hur som helst, solen och värmen är ju det bästa! Idag va jag till och med en sväng på stranden. Rafaels bror är på besök från New York så både han och Rafael och deras två små söta hundar Luna och Caleb har bott hos mig i en vecka nu ungefär. Han åker hem imorgon. Har varit lite dålig med bloggandet det senaste så tänkte köra en snabb uppdatering på vad jag har haft för mig den senaste veckan. Började med att vi hämtade upp hans bror och Caleb på flygplatsen söndag natt (3:00AM – jag frågade mig själv några gånger vad sjutton jag gjorde där haha) sen på måndag åkte vi till hundparken och sen på kvällen gick vi ut och åt på en mexikans restaurang i West Hollywood området, tog även en promenad i ett område där Rafael och hans bror bodde för några år sedan. Tisdag va jag hos läkaren och sen inte så mycket mer, onsdag va rätt chill den dagen också, jobbade och sen på kvällen såg vi på bio. Torsdag va det lite jobb och sen på kvällen träffade vi några vänner och gick ut på No Vacancy (en bar jag rekommenderar starkt). Fredag va det lugnt, lördag på dagen va vi i parken (parken va vi i varje dag med hundarna), och på kvällen hamnade vi på nån Karaoke Bar och jahapp blev man tvungen o sjunga lite också, det skulle man ju hellre låta bli haha. Efter Karaoken drog vi vidare till ett ställe som heter Townhouse i Venice, jättekul ställe men så sjukt svettigt. Söndag va det städning och tvättning och på kvällen alla dessa underbara TV-serier. Älskar att ta på en mysig pyjamas och gosa ner mig i sängen med en bra film eller Tv-serie. Idag va vi på stranden en sväng och sen gymmet. Kom hem vid 8 tiden ungefär så nu sitter jag i en go pyjamas och redo för en film! Imorgon fyller jag år!! 🙂

// It’s spring, finally!! I’m so excited for the warm and nice weather to finally be here. I don’t know how many times people here have asked me how it’s possible that I’m from Sweden since I get cold so easily… But I am haha. I’ve been a little slow on updating my blog lately so will just do a quick run-through what I’ve been up to this past week. Rafaels brother is here for the week so it’s been a lot of fun.  We picked him up at 3Am Monday morning from LAX and Monday was pretty chill, we went to the dog park and then at night we went to this awesome Mexican restaurant, the food was so good. Tuesday I went to the doctor and at night we just chilled. Wednesday I did some work, park and then at night went to a movie, Personal Shopper with Kristen Stewart – was so so… At least I got some yummy popcorn to make me feel better because my arm was hurting a lot from the shot. Thursday I did some work, haircut and then at night we met up with some friends at No Vacancy which was a lot of fun. Friday we chilled, Saturday during the day we just went to the park again with the dogs, and at night we went to this random karaoke place haha. And of course someone signed up so I had to sing, something I would’ve preferred not to do but ah well at least we gave the audience something  to laugh at. Sunday we just chilled, did laundry and cleaned up the place. Sunday nights are the best though because there are so many new episodes coming out. Love putting on my cozy pajamas and just watch something good on TV, film or a TV-show. Today we went to the beach for a little bit and then gym. Got home not too long ago so I’m in my pajamas ready to watch something cool on TV. Tomorrow is my birthday!! 🙂