Igår fyllde jag år, så nu är jag närmare 30 än 20… Jag fyllde nämligen 26 år. Minns när jag va liten och man tänkte på sig själv som 26, vad gammal man skulle va då haha! Yea right…  Känner mig fortfarande som 18 ibland. Jag ska fira mig på fredag med en massa vänner men igår hade jag middag på ett ställe som heter “Tangoria Fish Market & Raw Bar”, skaldjur vilket va super mums. Ser fram emot Fredag och lite dans med vännerna.

// Yesterday was my birthday, so now I’m officially closer to 30 than 20… I’m now 26 haha. I remember being a kid and thinking how old 26 is, yea right haha. I still feel like I’m 18 sometimes. Anyways, I’ll celebrate my birthday on Friday with some friends which should be a lot of fun. Last night I just went out for dinner to a seafood place in Venice, it was very yummy. I’m looking forward to Friday and dancing all night long!