I torsdags va jag på ett museum som heter The 14th Factory som visar konst och olika installationer. Super häftigt!! Hade även ett rum från filmen 2001 A Space Odyssey som va väldigt häftigt. Dom har bara öppet i några veckor och spelar även in en dokumentär där, men jag rekommenderar starkt att om du är i LA att besöka det museet, är i Downtown LA.

// I went to The 14th Factory last Thursday which is a museum in Downtown LA where they have art and installations, it was amazing and very cool. They had also set up a room from the movie 2001 A Space Odyssey which was very cool. They are only open a few more weeks, they are also filming a documentary there and I highly recommend anyone who’s in LA to visit The 14th Factory museum.

Den här kronan är gjort av kokosnöt! // This crown is made out of coconut