Hallå, här har det inte hänt mycket på ett tag – ber om ursäkt för det. Har haft finbesök från Sverige av min bästa vän som bestämde sig för o göra en liten spontan trip över och hälsa på – Helt underbart! Det är hennes femte gång här vilket är så skönt för då slipper vi göra alla turistgrejer som inte är like häftigt för en själv längre haha. Den här gången va vi båda i mer behov av att bara umgås, njuta och må bra. Hon va här i ca 1,5 vecka och det va så skönt att ha henne här. Vi har ätit gott, chillidillat i min lägenhet med våfflor o glass + vin, varit och kollat på blommor och dansat klackarna av oss. En väldigt välbehövlig vecka som jag önskar hade varat längre! Här kommer lite bilder från veckan hon va hos mig. Och bästa av allt firade vi 10 år på Valborg!

// Hello hello, been very quite here lately – my apologies! I’ve had a very nice visitor from Sweden which is why I haven’t updated my blog in a while. My best friend has been here for about 1,5 week which was very much needed and a great spontaneous trip. She decided 2 days before she left that she wanted to come and so she did. It’s her 5th time visiting me which is pretty awesome because we don’t have to do all of those typical tourist stuff anymore. This time we just enjoyed hanging out, went to watch these super cool flowers, beach, had nice food and just chilled a lot. Which was amazing. And best of all, 1st of May was our 10th year best-friend-Anniversary Here’s a few photos from the visit:

Efter en 15km lång promenad hade vi en supergod brunch i Westwood Village / After a 15km long walk we had a delicious brunch in Westwood Village yum yum

Hmmm yes, we found a coconut…