Maria och jag tog en liten tripp till Malibu häromdagen. Hon tog med mig till ett ställe där dom säljer helt otroligt goda smoothies. Även annat gott och allting är nyttigt och vegansk. Vi båda köpte någon som heter “the mystic”, hade jätte många olika ingredienser och va så himla god. Längtar redan tills jag kan köpa en till haha. Vi hade en heldag på stranden och det va otroligt skönt! Och så många surfare där ute, jättekul att sitta och kolla på och avundas lite att man inte själv kan surfa. Jag provade en gång men spenderade större del under vattnet än på vågen haha. Skulle gärna vilja prova igen så for hoppas jag kan hitta någon som kan lära mig.

// Maria and I took a trip to Malibu for the day. She brought me to this place where they sell amazingly yummy smoothies and also other very good, healthy and vegan stuff. We both ordered a smoothie called “the mystic” with lots of different ingredients and it was so delicious, can’t wait to go back and have another one. We spent the whole day at the beach, there are so many surfers there which is pretty fun to watch. Most of them are pretty talented which makes me a little jealous that I can’t surf. I tried once and I spent most of the time under the way than actually on it, but I wanna try again so hopefully it will be better that time.