En riktigt bra dag då man somnar med ett leende på läpparna är guld värda. Jag hade en sån dag förra veckan. På morgonen åkte jag och Maria och simmade, sjukt bra träning för övrigt jag va helt slut efteråt haha. Hon åkte och jobbade och jag städade och tvättade hemma. Min kompis Angie kom förbi och sen hämtade Maria upp oss så åkte vi till Malibu beach. Vi va där vid 3-4 tiden men det va helt otroligt. Vattnet va super härligt, många surfare även den här eftermiddagen och det va bara riktigt trevligt och vi skrattade så mycket. På kvällen följde vi med Angie till Palazzo där hon bor, köpte en äcklig pizza men det drog inte ner vårt humör haha. Jag somnade så gott de kvällen.

// A really good day is when you fall asleep and can’t stop smiling. I had one of those days last week. First me and Maria went swimming early in the morning. She went to work and I cleaned my apartment and did laundry, Angie stopped by and then Maria picked us up and we went to Malibu beach. We were there around 3-4pm and it was so much fun. The water was great and we laughed so much. After the beach me and Maria went back to Angie’s place and we got a really gross pizza but that didn’t destroy our mood. I fell asleep in such a good mood that night.