Rafael kom och hälsade på i Sverige för ett par dagar. Jag visade han runt i Göteborg, va där i 2 nätter och passade även på att träffa Carro igen. Sen åkte vi hem till min hemstad, Skara. Vi spelade minigolf tillsammans med min familj, hade även en kräftskiva med fantastiskt god mat. Sen hade vi sightseeing på söndagen, åkte runt på Kinnekulle och fikade osv. På måndag tidig morgon åkte vi tåg till Stockholm och spenderade dagen där. Vi promenerade runt Gamla Stan, slottet, Kungsträdgården, hade lunch på Drottning gatan och hade det bara riktigt trevligt. Vi bodde på ett Airbnb i skrapan på 14e våningen så hade en riktigt fin utsikt. På kvällen mötte vi upp Angie och åt middag. Tisdag morgon va det en tidig morgon igen och sen vidare till LA.

 

// Rafael came to see me in Sweden. I showed him around Gothenburg, stayed there for 2 nights and also met up with Carro one more time. After those 2 nights we went to my hometown, Skara. We played minigolf with my family, had a crayfish party with lots of great food. Sunday we spent the day showing him around the areas around my hometown. Monday we left early morning to Stockholm, spent the day doing some sightseeing there. At night we met up with Angie for dinner and Tuesday was another early morning to leave for the airport and then LA.