Har väntat så länge på den här konserten och den va så värd väntan. Helt otroligt. Kunde inte sluta le och ja alltså det va bara helt fantastiskt. Älskar The XX och Jamie XX är ju helt otrolig, aaaah vill ha tillbaka gårdagen NU! Kollade igenom videos och bilder och blir helt varm inombords. Om ni inte vet vilka The XX är rekommenderar jag starkt att ni går in och lyssnar på dom nu på en gång. Enjoy!

// Been waiting for such a long time for this concert and it was so worth it. It was so amazing. I couldn’t stop smiling and my legs were so sore after all the dancing, hands too from all the clapping haha. It was just so freaking great. I love the XX and Jamie XX is just absolutely amazing. I was just looking through the videos and photos from last night and it just makes me very happy. If you don’t know who The XX is already I highly recommend that you right now should check them out. Enjoy!
The Forum where they were playing last night
 Inside of the venue, we were so close to the stage and this whole place got full. It was SO many people
Oliver, Romy and Jamie XX – all of them are just amazingly talented