Calistudies kan med glädje meddela att vi expanderar i Kalifornien genom ett nytt samarbete med Golden West College. Samarbetet innebär förutom en nära relation till skolan att studenter som tar hjälp av Calistudies får kostnadsfri hjälp med hela sin ansökan, inklusive hjälp att ansöka om studentvisum samt med bidrag och lån från CSN. Det är möjligt att ansöka redan nu för studier med start tidigast i höst 2024.

Om Golden West College (GWC)

Golden West College (GWC) ligger i Huntington Beach och är rankat bland de fem bästa community colleges i Kalifornien. Den prisvärda kursavgiften och de små klasstorlekarna gör skolan till ett utmärkt alternativ att starta den amerikanska utbildningsresan oavsett om det betyder att studera en kortare period eller få professionell hjälp för att fortsätta din resa mot studier på prestigefyllda universitet inom University of California eller California State University systemen.

Huntington Beach “Surf City USA”

Centralt beläget mellan Los Angeles och San Diego hittar du Golden West College. Här studerar du i den livliga kuststaden Huntington Beach känt som ”Surf City USA” och för att vara värd för den årliga U.S. Open of Surfing. Det utmärkta läget innebär att du har nära till de bästa aktiviteterna som södra Kalifornien har att erbjuda med minuter från milslånga vita sandstränder, 20 minuter till Disneyland, 45 minuter från Los Angeles flygplats och till det största köpcentret i södra Kalifornien, South Coast Plaza. GWC erbjuder även engagerande campusliv med delstatsmästerskap för skolans idrottslag inom vattenpolo, volleyboll, fotboll med mera.

Varför studera på Golden West College?

  • Topp 5 bland community colleges i Kalifornien.
  • Prisvärd kursavgift, en fjärdedel av University of California.
  • Mindre klasser där du lär känna lärarna.
  • California lifestyle i Surf City USA.
  • Suveränt läge för aktiviteter i södra Kalifornien.

Utbildningar på GWC

  • Study Abroad (6 mån- 1 år).
  • Certifikat (1 år).
  • Associate’s Degree (2-3 år).
  • Transfer Pathway (2-3 år).