UCLA Extension

Calistudies kan med glädje meddela att vi inlett ett samarbete med det världsberömda University of California Los Angeles (UCLA) Extension som är den fortsatta utbildningsavdelningen för UCLA. UCLA är rankat som nummer ett bland alla offentliga universitet i USA enligt U.S. News & World Report 2023. Samarbetet innebär förutom en nära relation till skolan att studenter som tar hjälp av Calistudies får kostnadsfri hjälp med hela sin ansökan. Vi hjälper även till att ansöka om visum samt med finansiering i form av bidrag och lån från CSN. Det är möjligt att ansöka redan nu för studier med start tidigast i sommar 2024.

Om UCLA Extension

UCLA Extension erbjuder ett brett utbud av poängbaserade universitetskurser samt många andra kurser och program för studenter och yrkesverksamma. Många som redan har en karriär efter att ha avslutat en universitetsexamen anmäler sig till UCLA Extensions kurser och program för att stärka sina kunskaper och bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden eller för att påbörja en ny karriär. Studenter som redan läser på grund- och avancerad nivå kan ta poängräknande kurser för att komplettera sin väg mot antagning vid sitt hemuniversitet, vare sig det är UCLA, ett annat UC-campus, ett universitet i USA eller utomlands. UCLA Extension passar även dig som vill ta ett sabbatsår och samla akademiska poäng samtidigt som du får bo och uppleva allt som Los Angeles har att erbjuda.

Utbildningar på UCLA Extension

  • Study Abroad (3 månader till 1 år)

  • Certificate Programs (6 månader till 1 år)

Varför studera på UCLA Extension?

  • UCLA är rankat som nummer 1 bland alla offentliga universitet i USA och har ett världsberömt rykte.

  • Flexibla studiealternativ för att passa dig som student.
  • Högkvalitativa kurser inom ett brett spektrum av populära ämnen, från business till Pre-Medical och allmänna naturvetenskapliga studier.
  • Upptäck Los Angeles, en av världens största och mest mångsidiga städer.
  • Undervisning av branschexperter och innovatörer med robusta nätverk.

Området Westwood

Los Angeles är underhållningsindustrins huvudstad omgivet av vackra stränder samt ikoniska restauranger och museer. UCLA Extension ligger i Westwood Village, en livlig och unik gemenskap i västra Los Angeles. Under en vanlig dag kan du se högskolestudenter, yrkesverksamma, boende och turister vandra runt i Westwoods samling av affärer, restauranger och teatrar. På helgerna lockar området invånare från hela staden för mat och nöjen. Westwood Village ligger bekvämt nära andra välkända områden i Los Angeles så som Bel Air, Holmby Hills, Brentwood, Beverly Hills, West Hollywood och Santa Monica.