Utbildningar på University of California Davis

Program & Kursutbud

Studera på UC Davis och ta dig dit du vill

Som student på UC Davis har du bästa möjliga förutsättningar att lära dig med en hög lärare/fakultet per student ratio på hela 1:20. Här får du tillgång till akademisk rådgivning utöver Global Study Programs löpande stöd under hela utlandsstudierprogrammet. Dessutom är du som student i Global Study Program (GSP) berättigad till att gå med i över 180 studentklubbar på campus där du kan utöka ditt sociala nätverk. Under de senaste 16 åren har GSP-programmet varit värd för hundratals studenter och baserat på studentundersökningen har UC Davis en rekommendationsgrad på över 99 %!

Här kan du se hela UC Davis kurskatalog.

Global Study Program

Det globala studieprogrammet är det perfekta sättet för studenter att uppleva UC Davis och samtidigt ta akademisk poäng som går att tillgodoräkna sig för att slutföra en examen runt om i världen. Programmet kombinerar akademisk excellens med oöverträffat akademiskt stöd, tjänster och möjligheter för dig som internationell student. Global Study-studenter får akademiska poäng vid University of California för de kurser som slutförs.

Som student kan du välja från ett brett utbud av kurser på nästan alla college och avdelningar vid UC Davis. Studenter som framgångsrikt slutför sina kurser får ett certifikat på sitt deltagande i programmet, samt ett UC Davis betyg. Programmet är utformat för att möta individuella studenters akademiska behov genom ett brett utbud av kurser med omfattande möjligheter och tjänster. Samtliga kurser på campus är tillgängliga för dig som pluggar i Global Study Program, men undantag finns. Kurser kan t.ex. vara otillgängliga för GSP-studenter som inte uppfyller de obligatoriska kurskraven, eller så kan platser i en kurs vara reserverade för andra studenter som behöver kursen för att kunna ta sin examen.

Som Global Study-student får du fortlöpande akademisk rådgivning och stöttning under hela din studiegång för att du ska uppnå dina utbildningsmål samt utbildning i det engelska språket utifrån dina behov. UC Davis personal hjälper dig som student med visumfrågor och boende. Som Global Study-student har du tillgång till alla faciliteter och privilegier som andra UC Davis-studenter såsom bibliotek, sport- och fritidsanläggningar, Student Health och Wellness Center, lokaltrafik och mycket mer. Här får du tryggheten och lugnet av att bo i den lilla universitetsstaden Davis. Fritids- och sportaktiviteter och studiebesök till San Francisco, Napa Valley och Sierra-bergen bidrar med en viktig dimension till utlandsstudierna.

Mathias Calistudies

Hej! Hör av dig till mig så svarar jag på dina frågor.

Jag har studerat i Kalifornien.

Mathias Brorell, Calistudies

Kom igång med din ansökan

Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig och går sedan vidare med ansökan till skolan.

Calistudies hjälper dig kostnadsfritt.