Calistudies är glada att meddela att vi får förstärkning av Lisa Wendt

Lisa läser sin första termin på Santa Monica College och kommer i rollen som skribent att inspirera och skriva om hur det är att studera i USA samt förmedla användbar information.

Jag har alltid haft USA som favoritdestination och har tidigare varit på roadtrip totalt tre gånger här, både på västkusten och östkusten. Mitt största intresse är att resa, därför passade detta alternativ kombinerat med skola perfekt för mig. Har tidigare studerat i Madrid för att lära mig spanska och nu vill jag förbättra min engelska. Mitt mål som skribent på Calistudies är att inspirera samt förmedla användbar information om utlandsstudier och livet i staterna. // Lisa Wendt

Calistudies vill önska Lisa varmt välkommen och vi ser fram emot att läsa hennes artiklar.

Här hittar ni hennes första artikel: Santa Monica – En tropisk småstad i världsstaden

Frågor? Välkommen att fråga Lisa.