Calistudies Forum Allmänt om att studera i USA Associate eller bachelor’s degree på Berkeley College?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Författare
  Inlägg
 • SabinaSabina
  Deltagare
  Antal inlägg: 6

  Heej! Jag är intresserad av att studera på Berkeley College, men är osäker på om jag ska läsa 2 år eller ta en bachelor’s degree. Känns svårt att veta i förväg.. måste man bestämma det innan eller kan man testa på nån termin först? Hur har ni andra gjort?

  /Sabina

  Elin1997Elin1997
  Deltagare
  Antal inlägg: 16

  Hej Sabrina! Jag är också intresserad av att veta mer om att studera till en Associate eller Bachelor – jag funderar dock på att studera i Santa Barbara! Berkeley låter dock lockande också! Har du varit i NYC innan? Vore dröm att besöka som student i USA!

  DaniellaDaniella
  Deltagare
  Antal inlägg: 7

  Hej Sabina,

  Vad roligt att du är intresserad av Berkeley College! Oavsett vilket beslut du fattar nu får du givetvis lov att ändra dig senare. Men tänk dock på att kurserna kan skilja sig lite åt beroende på om du är ute efter en Associate’s degree eller en Bachelor’s degree. Ett tips är att se över vilka kurser som behövs för respektive utbildning redan från start. Efter att du testat på universitetslivet i en/två terminer kan du sedan besluta dig för om du vill köra på en Associate’s degree eller fullborda en Bachelor’s degree.

  Mvh,
  Daniella

  SabinaSabina
  Deltagare
  Antal inlägg: 6

  Hej Elin! Låter underbart med Santa Barbara 😀 jag har tidigare rest runt i Kalifornien och tyckte verkligen Santa Barbara var supermysigt. Har aldrig varit i NYC däremot, så därför är jag lite extra sugen på att dra dit, har en känsla av att jag kommer älska det! Du borde lätt resa dit medan du ändå är i USA. Tror vinterloven är ganska långa? I så fall kan det ju vara riktigt häftigt att fira nyår där!

  SabinaSabina
  Deltagare
  Antal inlägg: 6

  Tack för svaret Daniella! Låter bra, jag tror jag ska rikta in mig på en Associate degree, men känns skönt att kunna ha dörrarna öppna ifall man vill fortsätta liksom. Ska definitivt kolla vilka kurser som behövs så man planerar smart i så fall! 🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.