Calistudies Forum Allmänt om att studera i USA Att välja college/universitet

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Författare
  Inlägg
 • ErikErik
  Deltagare
  Antal inlägg: 7

  Hej Calistudies, Erik här! Jag är intresserad av att studera i USA till hösten 2021, har inga direkta planer på vart jag vill studera, därav undrar jag vilka skolor ni på Calistudies har att rekommendera?

  kajsasagebrandkajsasagebrand
  Deltagare
  Antal inlägg: 14

  Hej Erik, kul att du har hittat hit! Vi hjälper dig gärna vidare i processen! Calistudies erbjuder hjälp till att söka till Santa Barbara City College, UC Santa Barbara, Foothill & De Anza College, Green River College och Berkeley College. Vad för typ av utbildning/längd på utbildning är du intresserad av?

  ErikErik
  Deltagare
  Antal inlägg: 7

  Tack! Jag är intresserad av att studera en längre tid och har alltid varit intresserad av att studera på östkusten, därför låter Berkeley College intressant. Jag är inne på att börja med en Associate’s degree och sedan studera vidare antingen på Berkeley eller byta skola för att ta en Bachelor’s degree. Vart kan jag hitta mer information om Berkeley?

  kajsasagebrandkajsasagebrand
  Deltagare
  Antal inlägg: 14

  Berkeley är en fantastisk skola som är beläget i hjärtat är New York City! Berkeley erbjuder både Study Abroad (1-2 terminer) Associate’s degree (2 år) Bachelor’s degree (4 år) och M.B.A (cirka 4.5 år) Läs gärna mer om Berkeley via länken nedan och hojta gärna om du har några mer specifika frågor!
  https://calistudies.se/college-universitet/berkeley-college

  SophiaSophia
  Deltagare
  Antal inlägg: 6

  Hej Erik, och Kajsa! Samma här! Är intresserad av att komma iväg till hösten men är inte hundra på vart jag vill studera men Berkeley låter coolt! Vart i New York City ligger skolan?

  kajsasagebrandkajsasagebrand
  Deltagare
  Antal inlägg: 14

  Hej Alexandra, kul att du har hittat hit! Välkommen till Calistudies – vi erbjuder kostnadsfri rådgivning i processen till att söka som student i USA! Berkeley College ligger i hjärtat av New York City i Midtown mellan Rockefeller Center och Empire State Building. Berkeley College erbjuder program och kursutbud allt från Accounting, Fashion Merchandising and Management, International Business, Marketing Communications och mer! Vi hjälper dig gärna vidare i processen och svarar på mer frågor – skriv gärna till oss i chatten eller på email – kontakt@calistudies.se

  ErikErik
  Deltagare
  Antal inlägg: 7

  Tack snälla för all info! 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.