Calistudies Forum Allmänt om att studera i USA Frågor om Foothill och De Anza college Svar till: Frågor om Foothill och De Anza college

DaniellaDaniella
Deltagare
Antal inlägg: 7

Hej Johan! Vad roligt att du är intresserad av Foothill och De Anza College. Man kan givetvis börja på ett fyraårigt universitet på direkten, men rent ekonomiskt kan det underlätta att välja ett community college de två första åren för att sedan göra en transfer.

Foothill och De Anza College är specialiserade på transfers och många studenter som studerat på just Foothill och De Anza College väljer att fortsätta sina studier på exempelvis Columbia University, UC Berkeley och Stanford University. Vilket ämne är du intresserad av att plugga?

Det är ännu inte försent att ansöka. Vi rekommenderar alltid att man är ute i god tid med sin ansökan, helst 3-4 månader innan skolan skolstart. Så om du är intresserad av att påbörja dina studier i höst är det läge att skicka in en ansökan omgående. Börja med att fyll i ansökningsformuläret:
https://calistudies.se/anmalan/ansok-till-college/

Efter att du fyllt i formuläret kommer en av våra handläggare att kontakta dig för att påbörja ansökningsprocessen till skolan, helt kostnadsfritt förstås.

Här är mer info om skolan:
https://calistudies.se/college-universitet/foothill-college-de-anza-college/

Bara hör av dig om du har fler frågor!

Med vänlig hälsning,
Daniella