Bloggar om att studera i USA

Vill du vara med att hjälpa och inspirera andra att studera i USA är du varmt välkommen att höra av dig.

WALL OF FAME – Studentbloggar

Calistudies är mycket tacksamma och stolta över alla som bloggat hos oss. Här hamnar våra stjärnor som drivit en blogg under sin studietid.

Ulrika Lund
Ulrika LundBlogg 2017
Ulrika’s Studentblogg
Hej, jag heter Ulrika och är 25 år från Sverige. Jag studerar nu Business Marketing på ett universitet i Downtown LA som heter International American University. Jag flyttade till LA för 4 år sedan och studerade på Santa Monica College där jag tog examen i fashion design och merchandise. På min blogg kan du läsa om min tid på SMC och hur vardagen ser ut för mig idag med universitet, jobb och fritid. Kommer även ge tips och råd till dig som funderar på att själv ta steget att åka till Kalifornien för studier.
Malin Brorell
Malin BrorellBlogg 2016
Malin’s Studentblogg
Mitt namn är Malin och jag ansvarar för sociala medier. Hösten 2016 studerade jag på Santa Barbara City College i Kalifornien. I min blogg kan du följa hur det var att vara internationell student på SBCC. Jag hoppas kunna inspirera dig till att våga ta steget till att studera utomlands, oavsett om det handlar om en kortare eller längre tid.
Katarina Ropponen
Katarina RopponenBlogg 2016
Blogg: Kattis Studentblogg
Katarina Ropponen heter jag, är 22 år och är bosatt i Santa Barbara i California, USA. Jag pluggar ledarskap och engelska på Santa Barbara City College. På bloggen skriver jag bland annat om min vardag här på andra sidan jorden, livet som student på amerikanskt college och självklart tips och råd till dig som kanske också funderar på att studera utomlands.
Yasmine Stjärnström
Yasmine StjärnströmBlogg 2016 - 2017
Blogg: Yasmine’s Studentblogg
Jag heter Yasmine Stjärnström, är 25 år och pluggar på SBCC, Santa Barbara City College .
Vill du vara med i teamet eller hjälpa oss?
Vill du vara med i teamet eller hjälpa oss?Välkommen att kontakta oss!

Vi gör vårt yttersta för att hjälpa och inspirera dig till lyckade studier i USA!