Joan om att studera på SMC. Här berättar Joan Nandawula om hur det är att att studera på SMC.

Hej,

Mitt namn är Joan Nandawula och jag går grafisk design med inriktning UX design på SMC. Går man här på Santa Monica College har man högsta möjligheten att komma in på ett toppuniversitet som USC och UCLA men dom erbjuder också yrkesförberedande program vilket innebär att då går man bara två år om det är så att man inte vill fortsätta till ett fyraårigt universitet. Det finns så många anledningar att komma hit och gå på Santa Monica College.

Santa Monica bussen är bästa sättet att ta sig till skolan. Bussen släpper av dig precis framför skolan. Det är så bra om man vill spara på bensin eller om man inte äger någon egen bil. I alla fall, efter lektionerna sitter jag här och slappnar av, gör mina läxor och ibland sitter jag i biblioteket och läser lite böcker och förbereder mig inför nästa klass.

Eftersom skolan ligger så nära stranden så tar det efter skoldagens slut 5 minuters cykeltur ner till stranden för att koppla av och kolla på solnedgången. Skolområden ligger bara några minuter bort från andra fina delar av Los Angeles så som Beverly Hills, Hollywood, Venice beach och många andra delar som man hinner upptäcka med endast en buss- eller cykeltur bort. Santa Monica College är ett bra ställe att fortsätta din utbildning och ha kul under tiden. Om du är intresserad av musik, nattlivet, oavsett vad du är intresserad av finns det här i Santa Monica.

Tack för du lyssna. Ses snart! Hej då!