Copywriter (frilansuppdrag)

Frilans | Konsultuppdrag | Omfattning 10-50 %
Startdatum: Omgående
Slutdatum: Tillsvidare

Om Calistudies

Calistudies grundades 2016 och är en samlingsplats för studier i USA. Vi har samarbeten med amerikanska skolor och hjälper till att ansöka till college, universitet samt erbjuder språkresor. På Calistudies samlar vi kunskap och erfarenheter som vi själva hade velat ha innan vi tog våra väskor och korsade Atlanten för studier i det stora landet i väst. Nära samarbeten med skolorna innebär att vi kan erbjuda kostnadsfri hjälp att studera i USA.

Uppdraget som Copywriter

Nu söker vi dig som älskar att skriva som studerat eller studerar i USA och vill hjälpa andra att göra samma oförglömliga resa. För att lyckas i rollen tror vi du har erfarenhet av att skriva SEO-anpassade texter samt har arbetat i någon form av publiceringsverktyg för webb. Uppdraget innebär mycket frihet under ansvar vilket ställer krav på att du är driven, självgående samt har lätt för att skriva och formulera dig.

I rollen som Copywriter kommer du primärt att skriva artiklar med syfte att inspirera, informera och stötta blivande studenter till studier i USA samt driva trafik till hemsidan. En betydande del av uppdraget innefattar att göra research på vad studenter frågar om samt skriva artiklar utifrån detta. Sekundär kommer du arbeta med att ta fram diverse guider, svara på frågor i forumet samt översätta texter från engelska till svenska.

Meriterande är:

  • Arbetslivserfarenhet som copywriter, gärna inom utlandsstudier.
  • Utbildning inom kommunikation.
  • Flerspråkig.
  • Öppen för ett långsiktigt uppdrag med en omfattning som ökar med tiden.

Om uppdraget

Ett långsiktigt konsultuppdrag på distans med flexibla arbetstider när det passar dig på dygnet. Omfattning: minst 10 %, upp till 50 % enl. ök. (gärna mer än så framöver).

OBS. detta är ett konsultuppdrag och du förväntas ha ett eget företag eller möjlighet att fakturera via annat bolag.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till jobb@calistudies.se