Veckan som gått har varit bra, vi är redan inne i december vilket verkligen visar på att terminen börjar gå mot sitt slut. Jag har bara en vecka kvar i skolan! Känns galet vad snabbt tiden har gått… 

I onsdags hade jag min sista lektion i tennis vilket känns otroligt tråkigt då det var min favoritkurs. Men jag kommer fortsätta med tennis när jag kommer hem iallafall, nu när jag lärt mig grunderna 😊

Jag har även avslutat mitt grupparbete som jag haft här under hösten i min Marketing kurs. Vi hade en gruppredovisning om vårt Non-profit organization project. Vi har valt att stötta verksamheten “wounded warrior” som har till uppgift att stötta närstående som själva eller känner någon som skadats, eller påverkats psykiskt efter att ha varit ute i krig. Vi lyckades samla in 350dollar, hoppas att det kommer det göra skillnad på något sätt, i någons liv ❤️  Den gruppen som lyckades samla in mest fick 300dollar var att dela på, vilket blev Golden Bears: 


Veckan avslutades med en skriftlig final exam i Management. Resten av veckan har spenderats i biblioteket för plugg samt på gymmet där jag försöker få ihop mina sista timmar för kursen😬


Mellan allt plugg har jag även passat på att gå på några av skolans “finals stress relief event”, så i onsdags gick jag på  pannkaksfrukost och igår kväll gick jag på lite yoga 😊😉 


🎓 MALIN 🎓