Efter tre års uppehåll med drömmar, visioner och väldigt mycket webbutveckling har det blivit dags att lansera fjärde versionen av Calistudies. Fokus har legat på att erbjuda den absolut bästa upplevelsen för dig som vill studera i USA och finnas med under hela resan. Att skapa trygghet genom gemenskap.

Calistudies grundades 2016 med syftet att underlätta ansökningsprocessen för svenska studenter att studera på college i Kalifornien och utvecklades senare till universitet och språkskolor i USA.

2017 blev Calistudies en samlingsplats för studier i USA. Ett online-community med forum och egen användarprofil. Konceptet var bra men det tekniska lämnade mer till att önska vilket påverkade användarupplevelsen negativt och vi tog en paus.

Nu är vi redo att lansera Calistudies 4.0 samtidigt som världen går igenom en stor pandemi som bidragit till stora osäkerheter. Detta påverkar inte minst utlandsstudier och vi ser ett ökat behov av trygghet, hjälp och gemenskap online. Det är därför med glädje och stort engagemang som vi väljer att gå live.

Varmt välkommen till samlingsplatsen för studier i USA.