Har helt glömt bort att berätta om min första vecka på College. Har nu gått in på andra veckan och imorgon tar jag dessutom långhelg (är alltid ledig på fredagar och på måndag har vi Labor day = ledigt). Som jag har sagt till er så är campuset här helt fantastiskt. Vi har havet och stranden precis bredvid oss, massa blommor och palmer på skolan. Ja ni hör ju själva? Rätt drömmigt. Än så länge är jag rätt nöjd med mina klasser och kurser jag valt. Det enda är att min Leadership in Organizations kurs är rätt tuff. Eller jäkligt tuff faktiskt om jag ska vara ärlig. Men det där fixar jag. Homeworks har vi hela tiden i alla kurser så att plugga utanför ens lektioner är ett måste för att hänga med. De säger här att plugga på Santa Barbara City College är ett heltidsjobb, och helt ärligt så tänkte jag först “men ja sure det där är ju sånt som lärare måste säga”. Men oj så rätt det var.

I helgen funderar vi på att dra sju tjejer till LA eller Vegas. Förstår ni hur galet det kan bli när sju tjejer bestämmer sig för att hyra en stor bil och roadtrippa och bo på hotell i tre nätter? Kan inte ens fatta hur många gånger vi kommer lyssna på Closer med Chainsmokers vilket har blivit vår Santa Barbara låt här. Våra killkompisar säger varje gång vi sätter på låten “Ja er kommer vi ju tänka på när vi hör den här låten”. Jag älskar det!