I torsdags blev det en lunch på Roof on Wilshire med Emma, Sanna och hennes kompis Agnes som var och hälsade på. Det är en restaurang/bar på taket av ett hotell i West Hollywood, med jättehäftig utsikt över hela LA. Hur mysigt som helst! Har tidigare även varit där när solen gått ned, då solnedgången speglas i höghusen som ligger bredvid – sååå fint! Firade faktist allahjärtansdag där förra året, perfekt ställe för sådana tillfällen!

Sen åkte vi i alla fall en sväng till Farmer’s market och åt lite frozen yoghurt innan jag åkte och mötte upp Julia på 3rd street promenade. Shoppade lite nya kläder och åkte sedan och mötte upp Lova och Paul för att gå på ett “Kittens & Wine” event haha. Låter lite märkligt kanske, men det var ett välgörenhetsevet för att adoptera/samla in pengar för kattungar i Venice – och såklart för att få gosa med dem. Både jag och Lova är helt tokiga i katter så det var verkligen något för oss! Sedan åkte vi och åt middag på Gjelina på Abbot Kinney. Folk brukar ofta prata om frukosten/brunchen där, men jag tycker helt klart att deras middagar är mycket bättre. Världens godaste pizza 👌🏼

Kram på er!