Äntligen har All These Sleepless Nights haft premiär i LA!!!!! Som jag har längtat. Och det allra bästa, att få följa med på premiären, träffa regissören och sen en efterfest på det – så jäkla kul. En helt suverän polsk film som jag varmt rekommenderar! Premiären va i Downtown Los Angeles i tisdags kväll, som tur va endast 10 min från min skola så jag fick rusa ut och ta en uber så fort min klass slutade. Rafael blev bjuden, tror jag kan ha nämnt tidigare att han är skådepelare så han blir ofta bjuden på premiärer och andra roliga event. Så kul att få möjligheten att ta del av allt det också. Sasha Lane va där också, hon som är huvudspelaren (tror det kallas så?) i American Honey, en helt underbar film den med så har ni inte sett den så gör det nu genast, så jäkla bra!!!

// Finally All These Sleepless Nights had its premiere in LA!!! Feels like I’ve been waiting for it forever. And whats even better is that I got the opportunity to go and see the premiere were we got to meet the director and also an after party afterwards – so much fun. All These Sleepless Nights is a Polish movie and so freaking good, really recommend to go and see it. The premiere was Tuesday night in Downtown LA so I had to rush out and get an Uber right after my class ended, luckily it was only about 10 minutes away from my school so I made it in time. Rafael was invited and he brought me with him, so much fun to get a chance to experience all of these things. Sasha Lane was there as well, the girl who’s the lead in American Honey – another amazing movie that if you haven’t already you really you really should watch it now! So good.