I måndags följde jag med Rafael när han hade en audition för en tv-show, väldigt hemligstämplad och fick först manuskriptet till sin audition på plats. Jag gav han en svensk lyckospark så hoppas han får rollen. Utanför stod det en del sånna där trailors som skådespelare bor i när dom är och filmar någonstans, där dom får smink och byter om osv så jag tog ett snabbt foto bara för o visa hur det kan se ut haha. Vi satt på gräset utanför och övade hans meningar innan det va dags att gå in. Medan han va där inne kollade jag på “Dear White People”, en netflix tv-show som jag laddade ner via deras app (haha vadå smygreklam??) Nä men bara sett ett avsnitt men hört att serien ska vara väldigt bra och jag är inte besviken hittills.

// Last Monday I came with Rafael to one of his auditions for a TV-Show. I gave him a Swedish “Good Luck-kick” before going in so I really hope he books it. Outside there were a lot of trailors parked where actors/actresses live while shooting so took a quick shot of it just to show how it can look like. We sat on the grass outside practicing his lines and while he was doing his thing I went back to the car and watched the first episode of “Dear white people”, downloaded it on Netflix app which is so convenient (no advertisement hidden here haha). Only seen first episode but I hear it’s a great show and so far I like it a lot.