I torsdags efter jobbet hämtade Maria upp mig, vi köpte Ramen och tog med oss till stranden. Vi va där i någon timme och sedan åkte vi in till Abbot Kinney och gick runt. Abbot Kinney är mitt favorit område i Los Angeles. Så himla mysigt och fint, roliga (men dyra) affärer och en riktigt skön stämning bara. Vi gick till en glassaffär som heter Salt &Straw, dom har så roliga glass smaker. Vi fick prova en hel del smaker men efter lite velande valde vi i alla fall vilken smak vi ville ha och promenerade runt. Vi skulle egentligen ha gått på Twilight Concerts som är varje torsdag vid Santa Monica Pier under sommaren men då det började bli kväll och vi bara hade strandkläder började vi känna oss lite frusna. Vi åkte istället hem till Maria och käkade mat och kollade på film.

// Last Thursday Maria picked me up after work, we ordered Ramen and went to the beach. We were there for 1-2 hours and then left to go to Abbot Kinney in Venice. Abbot Kinney is my favorite place in LA. It’s super nice and has lots of fun (but expensive) stores and the vibe is just great there. We ended up going to this ice cream place which is called Salt & Sraw, they have so many different kinds of ice creams that many other ice cream places don’t.  We got to try a bunch of them and finally decided, walked around for a little bit. We were suppose to check out the Twilight Concerts which are playing every Thursday night by Santa Monica Pier during the summer but we were too cold and just went back to Maria’s place to watch movies instead.