Photo borrowed from http://www.ucla.edu

Nu är jag äntligen tillbaka i LA igen! Har varit så mysigt att vara hemma i Sverige över sommaren och få umgås med familj och vänner. Egentligen avskyr jag både resdagar och att säga hejdå, så det var jättejobbigt att lämna Stockholm i torsdags, men så snart jag var framme på LAX så kändes det jättebra igen, haha!
Börjar på UCLA nästa vecka, SÅ nervöst! Men känns skitkul att börja plugga på ett universitet nu istället för college. Trivdes jättebra på SMC, men tyckte ibland att det kändes en aning “för enkelt” och som att det var mer gymnasienivå än universitet. Inget fel med det, men när man redan gått gymnasiet så kändes det lite gjort redan haha.. Det kunde vara himla intensivt med många uppgifter på samma gång, men överlag rätt enkla när man väl satte igång.
I alla fall, så ska jag läsa certifikatet Design, Communication & Arts på UCLA. Tidigare har jag mer inriktat mig på framförallt fine arts, då jag älskar teckning, målning och konsthistoria. Men det certifikatet jag ska läsa nu är en lite ”bredare” linje där det även ingår kurser inom Photoshop, Illustrator, design, typografi och liknande. Sedan får man även välja 5 valbara kurser, där det finns allt mellan fotografi, printmaking, brand builning workshops, advertising design, praktik, mm. (Ledsen för svengelskan..) Så det finns en hel del roliga, och olika, kurser att välja mellan! Ska bli så spännande!!!!!! Har en rundvandring på skolan i slutet av denna vecka och så drar klasserna igång nästa vecka. Lovar att uppdatera om hur det går hehe!
Kram!