Första helgen hemma åkte jag till Göteborg för att hälsa på min allra bästa vän Carro! Det va super mysigt och jättekul. Första kvällen satt vi bara och pratade en massa, men dagen efter skulle vi gå på en powerwalk va tanken – efter vi vattnat blommorna hos Carros kompis stannade vi på en pub vid 12 ungefär på dagen och köpte var sin öl istället (Vacation Mode CHECK!). Efter det gick vi till Ica och sen hem till Carro igen. Vi gick till Liseberg och concerten som spelades då, vi gick Gasten och hade det bara hur himla kul som helst. Sen gick vi hem till Carro igen och sen ut för att dansa. Lördagen blev rätt lugn, kollade på The Exorcism och bara va. Lagade mos med köttbullar och brunsås – så himla gott, blev sugen på det nu igen bara av att skriva om det haha. På söndagen hade vi en photoshoot och kan lägga upp några av dom bilderna i ett annat inlägg. Hur som helst en helt kanon helg med min Peanut!

// First weekend back in Sweden I went to visit my very best friend Carro. It was such a great time and I just love spending time with her. The first morning we were suppose to go on a long powerwalk, walked a few blocks and ended up having a beer at a pub instead. Later in the evening we went to the theme park, watched a concert there and went in to the haunted house – which I laughed my way through because I was in the middle and behind me was this woman who only went there to get over her ex boyfriend haha. Amazing. After the theme park we went back to Carro’s place, had a few drinks and then went out dancing until the sun came back up (which is does not so late in Sweden during the summer). Saturday was pretty chill, we watched movies and made mashed potatoes, meatballs and creamy brownsauce – YUM! Sunday we had an amazing photoshoot, I’ll show some of the photos in another post later on. To sum it up, an amazing weekend with my Peanut!

When you need to take a break because we’re laughing so much

Efter Gasten