Efter The Hollywood Sign begav vi oss vidare till vårt hotell för att göra oss lite snabbt i ordning för att sedan leta reda på alla de dessa coola väggar som finns lite överallt i LA. Vi hade så himla roligt och jag fullkomligt älskar att alla vi gillar att ta foton och att bli fotade. Vi har tagit så snygga och häftiga bilder tillsammans, ni vet såna där riktiga inspobilder som man lägger upp på Instagram. Jag menar, titta på den översta bilden här? Så jäkla NICE verkligen! Efter det drog vi en sväng in på en galleria för att kika lite kläder inför kvällen, vilket tyvärr kunde slutat rätt illa. Vi bestämde oss för att ställa bilen på en Shell bensinmack för att snabbt springa in på Forever21 och köpa skor och för att sedan gå tillbaka till bilen. Detta resulterade i att vi vandrade runt en lite längre stund i gallerian innan min magkänsla saatt vi bör faktiskt gå och kolla till bilen så den inte försvunnit eller att vi fått böter. Vill ni veta en sak? Vilken JÄKLA tur att jag lyssnade på min magkänsla för när vi kommer fram till bilen står det en bärgare och håller på att bogsera bort våran bil? Jag och Tess får fullkomligt panik eftersom att för det första inte ens är vår bil utan vi har hyrt den, för det andra kostar detta svinmycket pengar och för det tredje har vi absolut inte tid, lust eller energi för detta nu. Med gråten i halsen ber vi honom få åka iväg med bilen och vi drar till lite snyggt att vi kommer från Sverige och att vi inte visste något. Tillslut ger han med sig och vi får hoppa in i bilen och köra iväg. Vi plockar upp resten av gänget och drar till hotellet för att göra oss i ordning för en utekväll.
image1(1)14247694_1247223961988772_55924206_oimage3image2