Coachella var sååååå himla kul!! Var där förra året också men då gick vi bara på alla event som var omkring, men i år var vi även på själva festivalen! Så kul och var så himla nice att få se alla artister uppträda!

Första dagen började i alla fall med en roadtrip från LA till Palm Springs med Lova, Kristine, Marte och Kamilla. När vi kom fram så var det bara att snabbt göra sig i ordning, åka till 1oak-eventet och sedan till festivalen där vi bland annat såg Banks spela. Mötte även upp några av våra vänner där och käkade. Blev lite förvånad över att all mat var SÅ himla god på festivalen? I o för sig kanske det bara var för att vi blev så hungriga hela tiden av alla de långa avstånden man fick gå haha.. Anyways, efter festivalen var det snabbt iväg till huset igen och byta om för att åka iväg till eventen som var på kvällen. Riktigt bra början på helgen!

Här kommer lite bilder från dag 1: